Nathalie van Schagen Uitvaartverzorging
Nathalie van Schagen Uitvaartverzorging

Wie is Nathalie van Schagen

Ik zal mij voorstellen

Ik ben Nathalie van Schagen-Schreurs. Trotse moeder van een mooi gezin en woonachtig in Heerhugowaard Noord.

Ieder heeft in zijn leven een keer te maken met een uitvaart zo overkwam dat ook mij. Bij iedere uitvaart die ik meemaakte, keek ik kritisch naar de uitvaartleider en begon het nog meer te kriebelen. (Hoe ik het zal doen.) Dus hakte ik de knoop door en startte met de opleiding. Het jaar daarop haalde ik de papieren. Ik wilde ALLES weten omtrent afscheid en het regelen van een uitvaart. Na de nodige praktijkervaringen en samenwerking van collega uitvaartleidsters, bedrijven en het papiertje op zak, begon ik in 2020 voor mezelf .

Een klein en persoonlijk bedrijf dat ik wil overdragen naar de mensen.

Neem direct contact met mij op