Reacties

Graag via bericht via contactformulier

 

“We doen het samen zei Nathalie”

In zo’n emotionele tijd was het heel fijn dat jij ons begeleidde, ons aanstuurde en zoveel uit handen nam wat er allemaal geregeld moest worden. Het voelde vertrouwd, je was oprecht betrokken, nam de tijd, straalde rust uit en dit alles hebben wij als heel fijn ervaren.

We hebben het echt samen gedaan, en dat maakte het tot hele bijzondere dagen.

Nogmaals veel dank namens de familie van Arie Groot

___________________________

“We gaan het samen doen zoals jij dat graag wilt”

Nathalie die wij al een poos kennen wilde wij het afscheid laten regelen. Met mijn man had ik er over gesproken hoe mooi het zou zijn, als Nathalie deze uitvaart zouden begeleiden. Afscheid nemen is moeilijk en zeker als je beslissingen in een paar dagen moet nemen. Los laten wat je lief is en vertrouwen te hebben in een waardevol afscheid…dat is wat ik wilde want dat had hij verdiend. Nathalie heeft dit zo mooi begeleid en heeft ons de hand gereikt in dit proces. Heel waardevol om dit samen met haar en haar ”fijne collega” te kunnen doen wat het heel speciaal maakte.

Bedankt !

Liefs ,

Yvonne Visser en familie

_____________________________

Na het overlijden van mijn man en onze vader hebben wij Nathalie benaderd om alles te regelen en in goede banen te leiden. Dat was heel fijn! Alles was bespreekbaar en mogelijk en met heel veel warmte, betrokkenheid en respect heeft zij ons door de week geloodst. Dankzij haar goede zorgen kunnen we met veel warmte terug kijken op het afscheid. Joke Mul en kinderen.

_____________________________

Lieve Nathalie,

En opeens komt het verdrietige nieuws dat vader Piet is overleden….

Hij zei ” ik heb een mooi leven had”

Nu is het aan ons om Piet een mooi afscheid te geven, maar waar begin je er komt zoveel op je af.

Er was geen seconde twijfel we bellen Nathalie!

Je kwam meteen en leidde ons tussen alle emoties door naar wat er geregeld moest worden. Niets was je teveel, je was een luisterend oor en duidelijk wat er    samen geregeld moest worden.

Met zoveel liefde voor je vak deed jij je werk en wat waren we blij met je.

Zo’n warme vrouw en met zulke goede tips.

En wat kijken we terug op een mooi afscheid die wij wenste voor vader Piet.

Nathalie nogmaals

heel veel dank namens Annie, familie Mooij en familie van Stralen

————————————————–

Voor de uitvaart van onze lieve vrouw en moeder hebben wij gebeld met “De Laatste Eer” , die ons in contact heeft gebracht met Nathalie , en wat zijn wij daar blij mee !

Haar persoonlijke hartverwarmende begeleiding tijdens deze zware week heeft ons in staat gesteld om voor onze moeder een fijn en waardig afscheid te verzorgen , waar wij met veel liefdevolle gevoelens op terugkijken.

Dank je wel voor alles , Nathalie !

Fam Buwalda

—————————————————

Lieve Nathalie

Na het overlijden van onze moeder hadden we Nathalie gevraagd om ons te begeleiden en wat waren we blij met je!

Je nam overal tijd voor en nam een hoop zorgen uit onze handen zo konden wij in alle rust afscheid nemen.

Toen na twee maanden ook onze vader overleed vroegen wij je weer en weer regelden je alles.

Wat zijn we je dankbaar voor alles wat je heb gedaan voor ons. Zo hebben wij een mooi afscheid gehad van onze ouders.

Dank je wel voor alles.

Fam Suiker

———————————————-

Na het overlijden van mijn moeder, hebben we Nathalie kunnen benaderen.

Zij wilden graag alles voor ons regelen en beloofde ons dat wij na 2 a 3 dagen weer de rust konden vinden.

We bedanken Nathalie voor alles wat ze voor ons heeft betekend en gedaan.

Ze is een grote steun voor ons geweest.

En dank zij haar is de uitvaartdienst precies zo gelopen als wij wensten.

Bedankt: Fam. K. van der Aar


Bij een overlijden komt heel veel kijken, dit kan je niet alleen!

Wij gaan dit samen doen,  waren de woorden van Nathalie jou moeder krijgt een  mooi en waardig afscheid.

Nathalie had goede en mooie ideeën waar wij zelf niet aan dachten, nam zoveel mogelijk voor ons uit handen.

Ik / wij zijn Nathalie erg dankbaar voor alles wat zij voor ons gedaan heeft.

Nathalie nam de tijd en de rust dit was erg fijn.

Zonder Nathalie hadden wij mijn moeder niet zo’n mooi afscheid kunnen geven.

1000 X dank

Familie Bakker

Hartstikke bedankt voor de fantastische begeleiding voor en tijdens de uitvaart van onze moeder.  Het was heel fijn dat je voor haar overlijden de tijd nam om samen met onze moeder haar wensen aan te horen en om haar de gelegenheid te geven hier zelf invulling aan te geven. We konden 24 uur bij jouw terecht met onze vragen, je bracht rust, dacht mee en hebt ons professioneel begeleid. Al met al  hebben wij de gehele begeleiding als heel bijzonder ervaren, inclusief de nazorg na de uitvaart. Dank je wel namens de hele familie Zuurbier

_____________________________________

Bijna een jaar geleden had je de vuurdoop, bij het overlijden van onze man, vader en opa. We vroegen aan jou om dat te regelen, en wat heb je dat goed geregeld. Met alle vragen en wensen konden wij op jou terugvallen, dag en nacht bereikbaar. Ook waar wij om hadden gevraagd, de laatste rit langs het AZ stadion werd allemaal tot in de puntjes verzorgd.

Onze dank hiervoor is ontzettend groot.

BEDANKT,

Familie Drenth

_____________________________________

Samen opgegroeid in Amsterdam , bij elkaar in de klas gezeten, logeerpartijtjes en nu zoveel jaren later samen de uitvaart van mijn vader met jou georganiseerd, persoonlijker kon haast niet! Uiteraard zijn er leukere dingen om samen te doen, maar wat was het mooi om dit samen met jou te doen.

Ondanks dat Nathalie en ik elkaar al van jongs af aan kennen, weet ik zeker dat Nathalie iedereen de meest persoonlijke begeleiding en aandacht geeft. Zal luisteren naar de wensen en initiatief toont door aan te geven welke mogelijkheden er zijn om afscheid te nemen van je dierbare! Continue is Nathalie bereikbaar, 24-uur per dag en kan je in alles ontzorgen, wat zeer fijn is deze emotiole tijd.Het afleggen van mijn vader heeft thuis plaatsgevonden, zeer respectvol en vervolgens keurig overgebracht naar het crematorium. Het afscheid heb ik samen met Nathalie, mijn moeder, mijn man en onze kinderen georganiseerd. Ik had voor mijn vader geen mooiere uitvaart kunnen wensen. Kortom, met dit afscheid sluit ik voor altijd de mooie herinneringen van mijn vader op in mijn hart.

Nathalie, nogmaals dank voor de fijne zorgen namens mijn moeder Mia, mijn man Richard, onze kinderen Tony en Falco en uiteraard van mijzelf Patricia van der Willige uit Amsterdam

————————————————–

Het was me wat; mijn vader overleed op kerstochtend en onze uitvaartleidster bleek Corona te hebben. Gelukkig was jij beschikbaar en snel ter plekke. We voelden ons direct op ons gemak bij je en het vertrouwen dat jij wist wat er allemaal geregeld moest worden nam veel stress weg. We hebben er zo samen voor kunnen zorgen dat mijn vader een mooie uitvaart kreeg. Ook heel fijn dat je een paar weken later nog even langs ging bij mijn moeder met een mooie bos bloemen!

Heel hartelijk bedankt namens familie Jonker

————————————————–

Wat een topper is Nathalie. Een ontzettend warme vrouw die ons geweldig heeft bijgestaan en geadviseerd bij het afscheid van onze moeder.

De uitvaart is precies verlopen zoals we hoopten dankzij het professionele werk van Nathalie.  Ze neemt echt de tijd voor je en heeft naast het ‘regelwerk’ ook tijd voor een luisterend oor.

Nathalie nogmaals dank voor de goede zorgen.

Je hebt er een paar ambassadeurs bij.

Familie Vijzelaar

———————————————————————

Lieve Nathalie

Wat zijn wij je enorm dankbaar voor alles en veel meer dan dat wat je voor ons hebt gedaan.

Onze lieve mooie dochter die zo abrupt ons ontnomen is, heb jij ons een beetje terug kunnen geven door ons zo fijn te begeleiden.

Zo voelt voor ons je ongelooflijke betrokkenheid, je lieve woorden en alle zorg die je ons uit handen heb genomen om Maud een mooi en waardig afscheid te geven.

Dit had niemand mooier of beter kunnen doen.

Veel liefs en dank, Nathalie en Rogier

———————————————-

Omdat een collega van Nathalie het te druk had, liet zij Nathalie ons opbellen. Het geluk was met ons, want Nathalie bleek een enorm warme persoon, die zich in veel situaties kan inleven en wie niets te veel is. Ze heeft ons begeleid en geïnspireerd.

Werken aan een begrafenis, zoals mijn moeder die wenste, betekent veel aan je hoofd hebben,  maar met behulp van Nathalie liep alles van begin tot einde gladjes en perfekt.

Onze moeder heeft een mooi, warm afscheid gekregen, precies zoals ze dat gewenst zou hebben en dat heeft Nathalie mogelijk gemaakt door te luisteren en op haar warme, rustige, positieve, lieve en efficiënte wijze er voor ons te zijn.

Dank je wel lieve Nathalie.

Marjan, Netty en Ingrid Vinke

en partners