Nathalie van Schagen Uitvaartverzorging
Nathalie van Schagen Uitvaartverzorging

Wat te doen bij overlijden

Wanneer er sprake is van een thuisoverlijden, belt u de huisarts. Hij of zij schakelt een schouwarts in die langskomt om het overlijden officieel vast te leggen en de overlijdenspapieren in te vullen. In het ziekenhuis of verzorgingshuis zal de dienstdoende arts het overlijden vastleggen.

Daarna kunt u dag en nacht contact opnemen met mij, Nathalie van Schagen uitvaartverzorging, met het nummer 06-48235357. Aan de telefoon bespreken we kort wat u op dat moment nodig heeft en in overleg spreken we af wanneer ik waar naar toe kom.

U mag mij altijd bellen ongeacht woonplaats en waar de overledene verzekerd is.

Mijn diensten

Elk afscheid is uniek, en zo behandel ik dat ook. Ik kan u bijstaan in de volgende zaken.