Nathalie van Schagen Uitvaartverzorging
Nathalie van Schagen Uitvaartverzorging

Uitvaart

Wat kost een uitvaart

Een uitvaart brengt altijd kosten met zich mee. Uiteindelijk zijn het de wensen van de overledene en naasten die de totaalkosten van een uitvaart bepalen . Elke uitvaart is maatwerk.

Crematie of begraven ,wordt de overledene thuis of in een 24-uurs kamer opgebaard. Wordt er een keuze gemaakt voor een mooie eenvoudige of juist bijzondere kist. Hoeveel kaarten worden er verstuurd, waar wordt de advertentie in geplaatst. Locatie drankjes en hapjes na de uitvaart.

Is er sprake van volgauto’s of rijd u met eigen vervoer. Of spreekt wellicht bijzonder vervoer u ontzettend aan zoals, rouwauto, loopkoets, uitvaartbus, bakfiets etc.

Al deze keuzes samen bepalen uiteindelijk de totale kosten van de uitvaart. Sommige keuzes liggen misschien voor de hand, andere keuzes vergen meer tijd en afstemming. Ik maak voor u altijd een kostenbegroting zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Met een omhulsel, de verzorging, het vervoer, het drukwerk, de kosten voor het cremeren en of begraven en mijn dienstverlening als uitvaartbegeleidster kost een uitvaart al snel tussen de 5.000 euro en 10.000 euro.

Mocht er een uitvaartverzekering zijn afgesloten dan kunnen de totale kosten in zijn geheel of gedeeltelijk worden gedekt. Ik kan behulpzaam zijn bij het innen van de verzekeringspenningen.

Ondanks dat  verzekeraars u vaak anders doen geloven, u bent altijd vrij om zelf te kiezen welke uitvaartbegeleidster u wenst.

Mijn diensten

Elk afscheid is uniek, en zo behandel ik dat ook. Ik kan u bijstaan in de volgende zaken.